Revisor på redovisningsbyrå i Örebro

God morgon alla fina följare

Så är det måndag igen och en ny vecka. Här på vår redovisningsbyrå i Örebro är det full fart nu i och med alla som behöver hjälp med sin deklaration. Det är roligt med också lite stressigt, men eftersom man vet att det är under en begränsad period att det är lite mer så går det ju bra. För er som inte vet så jobbar jag som revisor på en redovisningsbyrå i Örebro och vi hjälper små och stora företag med allt från rådgivning till deklaration.

Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och siffror så att jobba med detta blev jag ganska inställd på redan under gymnasiet. Man inser när man jobbar med detta hur många entreprenörer och spännande företag vi har i Sverige. Det är också roligt att se att fler och fler unga vågar satsa och pröva företagarvägen. Idag finns ju också så mycket större möjligheter att marknadsföra sig fast samtidigt är ju konkurrensen stenhård. Man måste verkligen stick ut och våga nischa sig för att särskilja sig från mängden. Det är nog inte alltid så lätt att hitta sin egen specialitet och sen också vara modig nog att satsa på det.

Vi har idag som tur är byggt upp ett stort kundnät vilket gör att när det kommer in nya kunder så är det ofta på rekommendation från en befintlig kund. Det känns ju väldigt fint för det ger ju också ett bra betyg på vårat arbete. Sen håller vi såklart våra sociala medier uppdaterade, men vi har just nu inget behov av att jaga nya kunder på det sättet. Jag kan egentligen bara råda er att välja en revisor och redovisningsbyrå med omsorg så att ni får den bästa möjliga hjälpen med deklaration och redovisning. Nu önskar jag er en fantastisk dag och vecka!