Ingen mer trappstädning för mig

Tjenare! Här rivstartar vi veckan som bara den, jag har redan varit på ett möte med en firma som ska sköta trappstädning i våra lägenhetshus. Det betyder att jag äntligen är fri från den bördan och det känns inte helt fel om jag ska vara ärlig. Jag kommer hädanefter bara att behöva åka ut och kontrollera våra fastigheter så att det genomförs en gedigen trappstädning och så att husen ser bra ut både invändigt och utvändigt. Vi har våra fastigheter runt omkring Täby där vi hyr ut bottenplanen till butiker och de andra våningsplanen är bostäder, allt från ettor till fyror. Jag bor själv i en lägenhet som ägs av vårat bolag och jag är otroligt nöjd med allting, speciellt nu när jag inte kommer sköta trappstädning. Min lägenhet ligger högst upp i en av våra större fastigheter som vi äger och jag har bott här enda sedan jag började arbeta här. Det är väldigt skönt att bo högst upp och det är tur att vi har hiss kan jag säga, annars hade det blivit ett rejält träningspass varje gång jag skulle ta mig upp eller ner från lägenheten. Jag bor på sjunde våning vilket som ni förstår är en bra bit upp, här har jag en hyfsad utsikt över Täby och en stor balkong som jag ser framemot att spendera många kvällar på. När jag inte jobbar så är det på balkongen som jag spenderar många av mina dagar, gärna med en bok och lite musik. Jag sitter så mycket framför en skärm så jag behöver några timmar om dagen där jag bara får sitta och vara utan några skärmar, då är en bok ett lysande alternativ för att ändå stimulera hjärnan. Just nu har jag fastnat lite för självbiografier och vi har en hel del otroliga människor på denna jord som har rysligt bra berättelser!