Biltransoprt chaufför från Sundsvall på väg!

Hej! Vi går in i en ny vecka och jag känner inte riktigt att jag är redo för det än, huvudet har inte riktigt vaknat än. Men tiden kan inte ta hänsyn till mig så det är bara att komma igång och göra det bästa av dagen. Idag kommer det en biltransport chaufför hit med en liten present till mig från Sundsvall. Jag har köpt en ny bil från Sundsvall men jag hade ingen möjlighet att åka och hämta den för då hade min gamla bil fått bli kvar i Sundsvall och det är inte riktigt tanken. Så därför kontaktade jag en biltransport chaufför så att jag kan få min bil hit levererad utan att behöva tänka på någon transport. Vi får se när min biltransport chaufför dyker upp med min kärra, antagligen blir det någon gång i eftermiddag. Jag har ännu inte bestämt mig vad jag ska göra med bilen som jag har nu, antingen behåller jag den eller så säljer jag den. Fördelen med att behålla den är att jag har en bil som klarar även de värsta vintrarna, min nya bil är inte direkt anpassad för snö och is. Det är även skönt att ha två bilar så att man kan välja lite beroende på vad man ska göra, den gamla är lite större. Om jag väljer att sälja min gamla bil så får jag givetvis lite extra klirr i kassan som jag kan lägga på något roligt, dessutom så behöver jag inte fundera på någon parkering som jag väljer att sälja. Det är lite av ett lyxproblem skulle jag vilja säga, eftersom att jag ur ett ekonomiskt perspektiv inte är i behov av att få in pengar. Givetvis är det alltid trevligt när det kommer pengar in på kontot men just nu har jag så att jag klarar mig.